gratis verzending vanaf 35 euro uw bestelling uiterlijk binnen 1 week verzonden wekelijks nieuw aanbod

winkel

welke verzendopties zijn er?

standaard verzenden wij via DHL en PostNL.

wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling te laten bezorgen via onze bezorg service, neem hiervoor contact met ons op.

afhalen in Oudorp (Noord Holland) is op afspraak mogelijk.

naar welke landen verzenden wij?

wij leveren enkel binnen Nederland en België.

wat is de levertijd?

doorgaans verzenden wij uw bestelling binnen 24 uur, het kan zijn dat de levertijd oploopt, echter uiterlijk binnen 1 week zullen wij uw bestelling verzenden.

wij houden u per email op de hoogte van uw bestel status, ook kunt u de status van uw bestelling terug vinden via mijn account.

wat zijn de verzendkosten?

standaard verzendkosten zijn €6,95 voor verzendingen binnen Nederland.

daarnaast bieden we onze eigen bezorg service, de kosten hiervoor variëren.

hoe werkt de wenslijst?

via de verlanglijst kunt u artikelen tijdelijk opslaan, handig voor als u deze een andere keer werkelijk wilt bestellen.

kopen jullie ook in?

regelmatig krijgen wij aanbiedingen om spullen over te nemen, dit is voor ons administratief veel werk, om die reden kopen wij niet in.

betalen

welke betaal opties accepteren wij?

wij accepteren iDeal betalingen via Mollie B.V. daarnaast is het ook mogelijk te betalen met PayPal.

welke gegevens slaat u op?

standaard slaan wij uw gegevens op die nodig zijn om uw bestelling af te kunnen ronden, daarnaast worden uw gegevens opgeslagen bij onze betaal service Mollie B.V.

zie ook onze privacy verklaring en onze voorwaarden.

kan ik mijn bestelling aanpassen?

u kunt uw bestelling aanpassen door contact met ons op te nemen. let op dat u dit zo snel mogelijk dient te doen, doorgaans worden bestellingen namelijk binnen 48 uur verzonden.

heb ik een account nodig?

u heeft geen account nodig om te kunnen bestellen, wel hebben wij uiteraard uw gegevens nodig om de bestelling te kunnen voltooien.

wat is de status van mijn bestelling?

wij houden u op de hoogte van uw bestelling via email berichten, daarnaast kunt u inloggen op mijn account om een overzicht te zien van uw bestellingen.

kan ik een bestelling retourneren?

bent u ontevreden over uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij zorgen dan voor een passende oplossing.

u kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren, u ontvangt in dat geval uw aankoop bedrag terug, exclusief de verzendkosten. het retour sturen naar sennabenna.nl is voor rekening van de klant.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.